Menú
Dimecres 01 |
---|
Primer plat Fideus a la cassola |
Segon plat Barretes de lluç amb amanida d'enciam i olives |
Postres Raïm |
Berenar Pa amb embotit |
Dijous 02 |
---|
Primer plat Patata amb coliflor |
Segon plat Hamburguesa de pollastre a la planxa amb amanida de tomàquet i pastanaga |
Postres Iogurt |
Berenar Ll2 Fruita; Pa amb embotit |
Divendres 03 |
---|
Primer plat Arròs quatre delícies amb pastanaga, pèsols, truita i pernil dolç |
Segon plat Halibut al forn amb ceba i tomàquet |
Postres Meló |
Berenar Ll2 Pa amb embotit; Pa amb xocolata |
Dia | Primer plat | Segon plat | Postres | Berenar | |
---|---|---|---|---|---|
dimecres | 01 | Fideus a la cassola | Barretes de lluç amb amanida d'enciam i olives | Raïm | Pa amb embotit |
dijous | 02 | Patata amb coliflor | Hamburguesa de pollastre a la planxa amb amanida de tomàquet i pastanaga | Iogurt | Ll2 Fruita; Pa amb embotit |
divendres | 03 | Arròs quatre delícies amb pastanaga, pèsols, truita i pernil dolç | Halibut al forn amb ceba i tomàquet | Meló | Ll2 Pa amb embotit; Pa amb xocolata |
© 2025 Petit Estel · La Nova
© 2021 Petit Estel · La Nova