Visitem el MNATEC
28/9/2017
Els alumnes de 1r d'ESO han fet una sortida al MNATEC on han realitzat una visita teatralitzada a l’exposició temporal “Leonardo da Vinci: El geni i els invents”. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la part més humana i creativa de l’inventor Leonardo da Vinci.

 
petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa1petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa1petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2
Els alumnes han fet un recorregut per l’exposició de la mà d’una educadora; durant la visita han descobert el personatge de Leonardo da Vinci, que ha anat apareixent en els moments que s'han trobat davant d’un conflicte creatiu per resoldre. S'ha potenciat un recorregut transversal d’art i ciència, de la mà de l’home que va fer volar la seva imaginació.

Els alumnes han observat i comprès invents relacionats amb la mecànica, la geografia, l’arquitectura o les matemàtiques. La idea és que relacionin els invents de Leonardo en el present, les seves aplicacions a l’actualitat, a fi de tenir una visió calidoscòpica d’aquesta important figura del Renaixement.
PROMOCIÓ DEL BATXILLERAT
INSTAL·LACIONS
GALERIA DE FOTOS
ALÈXIA
BLOGS