Escriptura creativa a 2n de Primària
8/11/2017
L’escriptura creativa es pot treballar a classe de moltes formes, però el més important és que convidi els alumnes a mirar el món des de diverses perspectives.
petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa1petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2petit estel la nova escola terrassa2
Cada grup ha escollit una de les següents tipologies: cal·ligrama, endevinalla, poema, dita, micro-conte, acròstic i rodolí. Ha estat una feina molt engrescadora, ja que els alumnes han gaudit desenvolupant aquesta expressió creativa a través de la paraula escrita.
L’autoestima, valoració i motivació han estat presents mentre es portava a terme l’activitat, fent que l’alumne vagi desenvolupant competències comunicatives i expressives.
La tasca ha durat diverses sessions i, ara que ja ho tenim enllestit, us convidem a veure els nostres treballs que estan penjats al passadís de Cicle Inicial.
PROMOCIÓ DEL BATXILLERAT
INSTAL·LACIONS
GALERIA DE FOTOS
ALÈXIA
BLOGS