ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - Aprenentatge i diversió
Gimnàstica, futbol, bàsquet, natació, idiomes, teatre... Les activitats extraescolars s'han convertit en un complement de la jornada escolar de molts infants i, fins i tot, en una assignatura més i en un alleujament per als pares amb una agenda laboral ajustada. Es porten a terme fora de l'horari escolar i contribueixen a despertar inquietuds, a reforçar els coneixements en alguna àrea, a fomentar la creativitat i a desenvolupar valors.

Els experts assenyalen que les activitats extraescolars són útils en la mesura que afavoreixen el desenvolupament personal dels nens i de les nenes; i que aquests les han de viure com una experiència lúdica, com un temps dedicat al joc, diferent de les classes convencionals. A l'hora de triar una activitat educativa o esportiva per al nostre fill, és fonamental comptar amb la seva opinió favorable; en cas contrari, al cap de poc temps se sentirà desmotivat i acabarà detestant aquesta activitat.

Les  extraescolars que oferim a l’Escola les podem classificar en tres  tipus diferents d’activitat, donant-ne un ampli ventall per poder fer una elecció més adequada per als fills.

Activitats Esportives: Contribueixen a un desenvolupament físic adequat i amplien capacitats com la percepció espacial, la coordinació motora, l'agilitat i l'equilibri. A nivell social, els menors aprenen a assumir responsabilitats, comprenen les normes establertes, viuen èxits i afronten fracassos.
 
       
 
Activitats Artísitiques: Potencien el gust per l'estètica, la creativitat, la reflexió i l'afany de superació. El teatre, la gimnàstica artística, el cinema…en serien alguns exemples. A més, tenen un paper fonamental en l'estimulació del desenvolupament psicomotor i ensenyen valors com l'autodisciplina, la perseverança i la responsabilitat.
 

Activitats Acadèmiques: L'objectiu principal és l'èxit de coneixements. L'aprenentatge d'algun idioma i el reforç de les assignatures de l'Escola en són les més importants.
 
PROMOCIÓ DEL BATXILLERAT
INSTAL·LACIONS
GALERIA DE FOTOS
ALÈXIA
BLOGS