Qui

Som?

Petit Estel - La Nova

Us obrim les portes del futur dels vostres fills!

L’Escola Petit Estel - La Nova és una escola privada-concertada, catalana i confessional. Situada al centre de Terrassa, va ser creada l’any 1966 i actualment impartim els nivells educatius corresponents a Llar d’Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària i Batxillerat.

Un dels trets distintius de l’Escola és la seva educació en valors imprescindibles per a la societat actual com el respecte, la tolerància, la convivència o el servei envers els altres. L’objectiu de l’Escola és donar a cada alumne allò que necessita per aconseguir que tots, segons les seves capacitats i possibilitats, assoleixin l’èxit escolar.

Destaquem un 100% d’aprovats a la Selectivitat i el projecte d’anglès (New English Project), un projecte pioner a Terrassa que fomenta l’aprenentatge de l’anglès des de Llar d’Infants i amb professors de suport “speakers” natius en llengua anglesa en tots els nivells. També cal destacar el projecte de robòtica, el projecte TIC i l’amplia oferta d’activitats extraescolars.

Per a la nostra Escola, cada alumne/a és únic i important.

El projecte de potenciar l’anglès a l’Escola és un repte i una il·lusió.

Història

Els orígens de
l’Escola Petit Estel

Els orígens de l’Escola Petit Estel – La Nova es remunten a l’any 1966 amb la creació d’un parvulari al carrer República Argentina de Barcelona. Un any més tard, el 1967, Carme Bossa i Montserrat Soto, les seves dirigents d’aleshores, van començar a buscar una casa a Terrassa per canviar d’ubicació. La van trobar al carrer de Sant Llorenç nº 127 i s’hi van traslladar.

L’any 1970 la Maria Vives, una jove mestra amb molta il·lusió, s’incorpora al parvulari. Allà es troba amb les seves companyes Maria Nieto, Montse Gorina, Montse Miralda i Esperança Alsina.

L’any 1974 la Maria Vives agafa les regnes de l’Estel i es converteix en la directora.

El 1979, l’Escola es trasllada al número 18 del carrer Puig Novell, al bell mig de la localitat egarenca, i s’inicia un altre gran repte, l’EGB.

Amb la reforma educativa s’amplien les instal·lacions de l’Escola al número 33 del mateix carrer, fent una segona i posteriorment tercera línia i oferint l’opció de cursar fins a Batxillerat.